Karosszériajavítás

 

A karosszéria javítására azokban az esetekben van szükség, amikor az autó karosszériája – külső borítása, vagy a merevségét biztosító belső váz-szerkezete – valamilyen balesetben megsérül, illetve elkorrodálódik. A fémből készült karosszériaelemek az időjárási körülményeknek kitéve egy bizonyos idő után korrodálódnak. Így már nem képesek ellátni védelmi és mechanikai feladataikat.


Karosszéria javításKarambolos, sérült autók javítása esetén nem kell attól tartani, hogy az autó már nem lesz olyan, mint az eredeti állapotában volt. Az általunk jelenleg használt korszerű, modern gépek, szerszámok, célszerszámok, mérőeszközök segítségével a járműveket kiváló minőségben tudjuk javítani. Továbbá a tökéletes, minőségi munkához hozzájárul karosszérialakatos szakembereink sokéves tapasztalata. Berendezéseinket, eszközeinket folyamatosan fejlesztjük, új technológiákat használunk és kiemelt fontosságú számunkra kollégáink folyamatos szakmai képzése. A telephelyünkön található a fényezőműhely, közvetlenül a karosszérialakatos műhely mellett, ezért a karosszérialakatosok és az autófényezők könnyen össze tudják hangolni a feladatokat, ezzel segítik egymás munkáját, és ennek köszönhetően jobb minőséget tudunk biztosítani rövidebb idő alatt. Ezért a végeredménnyel Ön tökéletesen elégedett lesz.

Karosszéria javítás

Karosszériajavító műhely

 

Általában egy közepesen sérült (4-5 elem) autót egy munkahét alatt megjavítunk.
Korrodált autók gyakori hibája a küszöbök, illetve a hátsó sárvédő átrozsdásodása. A legtöbb esetben az elem cseréje ajánlott. E javítások után elengedhetetlen a tömítőzés, üreg- és alvázvédelem. Rendelkezünk ezzel a technológiával is, viszont alkalmazása elég sok munkával és idővel jár, de ez a minőségi munka feltétele.


Sokan másik autó vásárlása helyett inkább a felújítást választják.

Évente néhány alkalommal készítünk teljes felújítást is többnyire ritka, egyedi autókon.

 

Klikk a képre a galériában való megtekintéshez!

Karosszéria Javítás Citroen Kacsa Karosszéria Javítás Citroen Kacsa
Előtte   Utána

 


Egy munkára a pontos árajánlat feltételei: az autó jelenléte és állapotfelmérése. Ugyanazon javításra több árajánlatot is tudunk adni. Ügyfelünk dönti el, hogy melyiket választja. Pl.: gyári, utángyártott vagy bontott alkatrész. Esetleg javítás vagy csere.

A jobb felhasználói élmény érdekében a weboldalon cookie-kat használunk.