Teljes körű gépkocsi kárügyintézés

 

biztosítási ügyintézés, kárügyintézés, casco ügyintézésAkár a baleset helyszínétől a kulcsátadásig foglalkozunk a karambolos autók javításával. Az autó kárrendezés folyamán segítünk a kárbejelentő és a biztosítós papírok kitöltésében. Sok ügyfelünk már tudja, hogy érdemes már a baleset helyszínéről felhívni az éjjel-nappal hívható számunkat: 30/914-8484. Segítünk, tanácsot adunk, szükség esetén autómentőt küldünk.

Minden tisztázott biztosítási ügyben cégünk átvállalja a költségeket az ügyféltől, tehát nem kell kifizetnie sem a javítást, sem az autómentést. A biztosító társaság a javítónak fizeti meg a balesettel járó költségeket. Ez esetenként egy-két hónap késéssel történik.


A részletre vásárolt autóknál a finanszírozó cégek (bankok) feltételeket kötnek a javítással kapcsolatban. Szinte az összes cég meghatalmazását élvezi a Szinkron-Car Autójavító Kft. Ez azt jelenti, hogy cégünket úgy fogadják el az autójavításban, mint a márkaszervizeket.

A gépkocsi kárrendezés és kárügyintézés szolgáltatásunk elérhető nem csak Erdőkertes, Fót, Veresegyház, Gödöllő, Őrbottyán és Szada környékén, hanem az ország teljes területén állunk ügyfeleink rendelkezésére.


Karambolos balesetnél kérésére, a csereautót egyből a helyszínre szállítja az autómentő.

 

Hasznos tudnivaló:baleseti bejelentő (kék - sárga) első mondata:

Kitöltése nem jelenti a felelősség elismerését.

Ezért alul a "Megjegyzés" rovatba kell beírni vagy beíratni a felelősség elismerését:

  • Elismerem a károkozást.
  • Elismerem az okozott kárért a felelősségem.
  • Elismerem a hibámat.
  • stb.

 

>> Baleseti bejelentő (kék - sárga) letöltése <<

>> Kárbejelentők letöltése <<

 

Az indigós baleseti bejelentő (kék-sárga) eredeti első példánya minden esetben a károsulté, a másolat pedig a károkozót illeti.

 

Biztosítással, káresettel kapcsolatos jogi segítségnyújtás

         
Teljes körű kárügyintézés  

dr. Tácsik Réka ügyvéd

E-Mail:
drtacsik(@)libori.hu

Tel: 28/413-537

Fax: 28/413-537

Mobil: 20/315-8275

  Elsődlegesen kártérítési és biztosítási jogterületen szerzett speciális szaktudását vesszük igénybe. Ügyvédként hatékonyan látja el ügyfelei képviseletét mind károsulti, mind károkozói oldalon személyi sérüléssel járó balesetekből eredő vagyoni és ún. nem vagyoni károk, idegenhibás, kötelező gépjármű-felelősségbiztosításon alapuló közlekedési balesetek, vadállat által okozott-, úthibából eredő károk, ingatlanbiztosítással kapcsolatos kárigények, CASCO biztosításon alapuló károk, stb. érvényesítése során. Polgári jogterületen még szavatossági és jótállási igények érvényesítésében, valamint közigazgatási perekben, ezen felül a szakterületével összefüggésben közlekedési szabálysértési-, és büntetőjogi eljárásokban lát el jogi képviseletet.

A jobb felhasználói élmény érdekében a weboldalon cookie-kat használunk.